Přihlásit
0

Blog

Jak to vypadá u nás v lisovně?

Zajímá Vás, jak probíhá proces výroby za studena lisovaného řepkového oleje od Kolína a jak to vypadá v naší listovně? Potom Vás zveme na krátkou...

Za studena lisovaný řepkový olej od Kolína neobsahuje glyfosát

Za studena lisovaný řepkový olej od Kolína neobsahuje glyfosát Glyfosát je širokospektrální systémový herbicid a desikant plodin. Používá se na...

Tradice lisování řepkového oleje v Kolíně

Tradice lisování řepkového oleje v Kolíně Tradice lisování řepkového oleje se v Kolíně píše již od poloviny 19.století. Zahájením provozu naší...

Grilovací sezóna se blíží!

Jaro je za dveřmi! A se slunečnými dny a delšími večery se bezesporu pojí zahájení grilovací sezóny. Za studena lisovaný řepkový olej je díky...

Histaminová intolerance a za studena lisovaný řepkový olej

HIT (histaminová intolerance) je důsledkem nepoměru mezi přísunem a odbouráváním histaminu v těle. Tato nerovnováha může být způsobena jednak...

Mýty a fakta o pěstování a zpracování řepky olejky v ČR – vliv na zdraví

Vyvrácení nejčastěji uváděných mýtů o řepce a řepkovém oleji. Mýtus: Řepkový olej je podřadné kvality. Důvodem, proč je řepkový olej vnímán jako olej...

Mýty a fakta o pěstování a zpracování řepky olejky v ČR – vliv na přírodu

Vyvrácení nejčastěji uváděných mýtů o řepce a řepkovém oleji. Mýtus: V České republice se pěstuje příliš řepky olejky Zemědělství se v průběhu doby...

Rezidua pesticidů v potravinách

Používání přípravků na ochranu rostlin může vést k výskytu reziduí účinných látek (pesticidů) v potravinách. Těmi mohou být nezměněné účinné látky (...

Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Zjistit více
Nastavení cookiesSouhlasím