Přihlásit
0

Grilovaný losos s chřestem a bramborovými noky

Ingredience

120 g lososa

100 g chřestu

150 g bramborových noků

Koření na ryby

Za studena lisovaný řepkový olej

 

 

 

Postup

Lososa potřeme malým množstvím za studena lisovaného řepkového oleje a okořeníme kořením na ryby. Odloupeme poslední třetinu pazochu chřestu a spodní část oškrábeme. Lososa i s chřestem pečeme v troubě nebo grilujeme v kontaktním grilu. Bramborové noky osolíme, uvaříme a následně na pánvi se za studena lisovaným řepkovým olejem orestujeme. 

Čas přípravy 25 minut
Počet porcí 1

V receptu byl použit tento řepkový olej

Koupit olej

Další recepty

Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Zjistit více
Nastavení cookiesSouhlasím