Přihlásit
0

Domácí hovězí burger

Ingredience

Mleté hovězí maso

Za studena lisovaný řepkový olej

Rajče

Cibule

Kyselá okurka

Hořčice

Houska

Sůl

Pepř

Bylinky (tymián, petržel)

Postup

Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme nasekané bylinky a utvoříme cca 2 cm vysoké placky, které z obou stran potřeme za studena lisovaným řepkovým olejem. Klademe na rozpálený kontaktní gril a grilujeme cca 5 minut. Následně rozkrojíme a ohřejeme housky. Housku uvnitř potřeme hořčicí a klademe na sebe maso, plátek rajčete, cibuli a kyselou okurku. 

Servírujeme např. se zeleninovým salátem nebo hranolkami. 

Čas přípravy 15 minut
Počet porcí 6

V receptu byl použit tento řepkový olej

Koupit olej

Další recepty

Používáním těchto stránek souhlasíte s používáním cookies, které nám pomáhají zajistit lepší služby. Zjistit více
Nastavení cookiesSouhlasím